අවශය ද්රවය:-
හාල් කිලෝ 1
කැරට් ග්රෑම් 30
ගෝවා ග්රෑම් 20
ලීක්ස් ග්රෑම් 20
මස් වර්ග තුනක් ග්රෑම් 20 බැගින්
ඉස්සෝ, දැල්ලෝ ග්රෑම් 20 බැගින්
බිත්තර 3
එළවළු තෙල ලුණු
ක්රමය:-
ලීක්ස් කොළ පුන්චි රවුම් ආකාරයට කපා ගන්න. මාළු මස් පුන්චි කොටු කපා ගෙන ලුණු ඇඹුල් එක් කර පසුව බැද ගන්න. බිත්තර තම්බා කපා ගන්න. භාජනයක් ලිප තබා තෙල් රත් කර එයට කපාගත් එළවළු සහ බැදගත් මස්, මාළු එක්කර පිස පසුව පිත්තර, බත්, ලීක්ස්, සෝයා සෝස් සහ ලුණු මිශ්ර කරන්න.
No comments:
Post a Comment