Saturday, December 3, 2016

බිත්තර බත්

බිත්තර බත්


අවශය ද්‍රවය:- 

හාල් කිලෝ 1
බිත්තර 6
බී ළුණු  ග්‍රෑම් 100
කුරුදු, එන්සාල්, කරාබුනැටි, රම්පේ,
සේර, කරපිංචා මස් තැම්බූ වතුර,
කජු සහ වියළි මිදි


ක්‍රමය:-
 
               මස් තැම්බූ වතුරෙන් පළමුවෙනම බත් පිස ගන්න. භාජජනයක් ලිප තබා එයට තෙල් දමා රත්කර පසුව ළුණු , රම්පේ, කරපිංචා, සේර, කරාබු නැටි, එනසාල්, කුරුදු, කජු මද සහ වියළි මිදි බිත්තර ටික ද එක්කර ස්වල්ප වේලාවක් පිස බත් සමග මිශ්‍ර කරන්න.

No comments:

Post a Comment