Saturday, December 3, 2016

රුලන් අළුවා

රුලන් අළුවා


අවශය ද්‍රවය:-

රුල න් පිටි ග්‍රෑම් 500
සීනි කිලෝ 1
වියළි පොල් බෑයක පොල්
එනසාල් ටිකක්
රට ඉදි ග්‍රෑම් 200
වැනිලා ස්වල්පයක්

ක්‍රමය:-

     රුල න් පිටි රන්වන් පාට වනතුරු බැද ගන්න. ගාගත් පොල් ටිකද බැදගෙන රුලන්වලට කලවම් කරන්න. එන්සාල් කුඩු කර එයට දමන්න. රට ඉදි ඇට ඉවත් කර සිහින් කැබලි වලට කපා ගන්න. දැන් සීනි ලිපතියා උණු වන විට මේ සියල්ල දමා කලවම් කරන්න. බටර් ගාගත් තැටියක තුනී කර තරමක් නිවුනු පසු කෑලි වලට කපා ගන්න

No comments:

Post a Comment